"Enter"a basıp içeriğe geçin

Canbar Büyüsü

Canbar Büyüsü

Canbar Büyüsü
Canbar Büyüsü

Bağlama büyüleri çok farklı teknik veya nesneler ile yapılabilirken bunların en ciddi olanlarından biri de canbar büyüsüdür.

Bu işlemler de medyumlar bir kağıt veya deri parçasına insanların isimlerini yazıp bir yuvarlak içine alırlar. Daha sonra ise tıpkı muskalar da olduğu gibi bu deriyi ve kağıdı dış etkenlerden zarar görmeyecek şekilde bir koruma kabına alarak işlemleri yaptıran kişilere verip üzerinde taşımalarını isterler.

Burada önemli olan konu meydumların nefeslerinin çok güçlü olması ve aynı zamanda yaptıkları bu çalışmaları desteklemek için doğru tılsımlı sözleri doğru bir teknik ile okumalarıdır.

Canbar Büyüsü İle Bağlamak Çok Kolay

Birçok medyum bu işlemleri zorlanmadan yapabilirken insanlar da sevdikleri kişilerin kendilerine daha sıkı bağlar ile bağlanmalarını sağlamak için fiziki emekler vermek zorunda kalmazlar. Bu sebeple bu işlemler her zaman için medyumların en çok talep aldıkları işlemlerden biri olmuştur. Hem sevgililer hem de evli olan kişiler canbar büyüsü yaptırabilirler.

Daha önce canbar büyüsü yaptıranlar ile yapılacak konuşmalar da bu işlemler hakkında tereddütleri olan kişilerin daha kolay karar vermelerini sağlayabilir. Aynı zamanda deneyimli bir medyum ile iletişime geçerek kendisine canbar büyüsü nasıl yapılır, canbar büyüsü nedir veya canbar büyüsü etkileri nasıl ortaya çıkar gibi soruları sormakta doğru kararlar vermek için yeterli olabilir.

Medyum Burak Sayesinde Sevgilim Artık Bana Daha da Bağlı

Çok sevmeme rağmen sevgilimin bana karşı olan ilgisizliği beni ciddi bir şekilde üzmeye başlamıştı. Bu dönem de ne yapmam gerektiğini merak ediyordum ve daha önce de bir yakınımdan duyduğum canbar büyüsünden yardım almak istedim. Bu konuda bana yardımcı olması için [email protected] adresinden hemen medyum Burak ile iletişime geçtim. Durumu ona anlatınca bana direk olarak bu işlem ile yardımcı olabileceğini ve özel bir celp hazırlaması gerektiğini söyledi. Bağama celbini hazırlaması için 14 güne ihtiyacı olduğunu ve daha sonra bu celbi benim 90 gün boyunca üzerimde taşımam gerektiğini de söyledi.

Özellikle kolye şeklinde olması sebebi ile bu celbi üzerimde taşımam benim için çok kolay oldu. Bu süre içinde bu işlemler de özel olarak okunan duayı da kendisi okumaya devam etti. Bu sayede ben de amacıma kolay bir şekilde ulaşmayı başardım. Gerçekten de işlemler tamamlandığı zaman sevgilim bana çok daha yakın ve çok daha sıcak davranmaya başladı.

Üstelik bunu yapmak için fiziki olarak bir emek vermek zorunda kalmadım ve aynı zamanda sevgilim de herhangi bir şekilde zarar görmedi. Ben medyum Burak sayesinde amacıma ulaşmanın keyfini yaşadım ve bu sebeple medyum arayan herkese mutlaka bu kişi ile çalışmalarını öneriyorum. Siz de sevdiğiniz kişi ile daha mutlu olabilmek için 05533718994 nolu telefondan kolayca medyum Burak’a ulaşarak ondan yardım alabilirsiniz.

Ayrıca Erkek Arkadaşımla Kavuşma Büyüsü yazımızı da okuyabilirsiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara